Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Și în acest week-end de vară suntem răsfățați de Nicoleta și ,, Tăpușele” cu evenimente minunate și diferite, unde se  creează instantaneu o atmosferă familială, în care te simți iarăși copil și lași să zburde libere imaginația și creativitatea.

V-ați gândit vreodată ce ați putea face cu o bucată de hârtie sau ați observat că minunea voastră creează așa capodopere doar dintr-o bucată sau mai multe de hârtie.

Ce ziceți, vreți să încercați acest lucru alături de Nicoleta la spectacolul de sâmbătă, 22 iunie 2019, ora 10:30? Spectacolul – atelier ,, Fantezii din hârtie” se adresează copiilor cu vârste între 1-5 ani și părințiilor lor.

Ce veți face mai exact? Veți crea, veți asculta foșnetul hârtiei , veți inventa jocuri și personaje felurite. Sunt sigură că o să vă distrați pe cinste iar copilul / copiii d-voastra vor pleca acasă cu propria  și  chiar și  d-voastră. Toți ne jucăm și creăm.

Nicoleta vă așteaptă cu drag la Hotel Caro, Sala Fabrica Iepurașilor, Bd. Barbu Văcărescu, nr.164A, sector 2, București. Costul biletului : 50 lei/copil ( părinții nu plătesc). Se oferă reducere de 50% pentru frățior/surioară.

Vă puteți înscrie  fie prin trimiterea unui e-mail : rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com sau telefonic: 0747 702 284, 0723 466 013

 

Distracție plăcută!

You Might Also Like

Spectacol – atelier – ,, Poveștile Pantofăresei”, Sâmbătă 22 iunie 2019, ora 18:00

Spectacol – atelier ,,Peștele curcubeu”

Spectacol – atelier ,,Cântecul greierașului῞, 20 octombrie 2019, Tăpușele

Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea, Ludotech, Work At Home Moms Romania

Update Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea Holistic Center, Ludotech, Work at Home Moms

Spectacole ,, Tăpușele” 15 – 16 iunie

Spectacol – atelier – ,, Un păianjen tare ocupat” – Duminica 23 Iunie ora 10:30

Răspunde la comentariu