Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Și în acest week-end de vară suntem răsfățați de Nicoleta și ,, Tăpușele” cu evenimente minunate și diferite, unde se  creează instantaneu o atmosferă familială, în care te simți iarăși copil și lași să zburde libere imaginația și creativitatea.

V-ați gândit vreodată ce ați putea face cu o bucată de hârtie sau ați observat că minunea voastră creează așa capodopere doar dintr-o bucată sau mai multe de hârtie.

Ce ziceți, vreți să încercați acest lucru alături de Nicoleta la spectacolul de sâmbătă, 22 iunie 2019, ora 10:30? Spectacolul – atelier ,, Fantezii din hârtie” se adresează copiilor cu vârste între 1-5 ani și părințiilor lor.

Ce veți face mai exact? Veți crea, veți asculta foșnetul hârtiei , veți inventa jocuri și personaje felurite. Sunt sigură că o să vă distrați pe cinste iar copilul / copiii d-voastra vor pleca acasă cu propria  și  chiar și  d-voastră. Toți ne jucăm și creăm.

Nicoleta vă așteaptă cu drag la Hotel Caro, Sala Fabrica Iepurașilor, Bd. Barbu Văcărescu, nr.164A, sector 2, București. Costul biletului : 50 lei/copil ( părinții nu plătesc). Se oferă reducere de 50% pentru frățior/surioară.

Vă puteți înscrie  fie prin trimiterea unui e-mail : rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com sau telefonic: 0747 702 284, 0723 466 013

 

Distracție plăcută!

You Might Also Like

Spectacol – atelier ,,Peștele curcubeu”

Update Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea Holistic Center, Ludotech, Work at Home Moms

Spectacol – atelier – ,, Poveștile Pantofăresei”, Sâmbătă 22 iunie 2019, ora 18:00

Spectacole ,, Tăpușele” 15 – 16 iunie

Spectacol – atelier – ,, Un păianjen tare ocupat” – Duminica 23 Iunie ora 10:30

Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea, Ludotech, Work At Home Moms Romania

Spectacol – atelier ,,Cântecul greierașului῞, 20 octombrie 2019, Tăpușele

Răspunde la comentariu