Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Cadou de Mos Craciun – Puzzle MaCar – Abrakadabra

Brr, ce frig e, mai e putin și sosește ultima luna din acest an, o lună frumoasă, cu multă bucurie, speranță, iubire dar și mult timp petrecut în familie și ..mult timp de joacă, de imaginat, de construit, de creat și de ,, condus” mașini prin toate cotloanele nemaivăzute, neimaginate ale lumii și sufletelor copiilor de pe tot Mapamondul.

Deja Moșu a început să primească liste și scrisorele de la copilași de prin toate colțurile lumii, iar eu cu Sebi vrem să vă propunem un joc tare interesant, ce dezvoltă manualitatea, imaginația și creativitatea.  Jocul este un puzzle creativ, tare potrivit pentru micii ingineri și designeri auto, și spuneți-mi voi mie cui nu îi place să proiecteze mașinute când este mic. Este vorba de jocul MaCar,  iar Moșului îi vor veni în ajutor pentru a-l comanda oameni deosebiți și amabili de la ABRAKADABRA.

Băiețelul meu, Sebi este foarte pasionat de construit, de creat, de reconstruit, curios de cum fiecare aparat, locșor există și se construiește, fiind și  la etapa ,, De ce-uri-lor” și a lui ,, Cum „, iar când a sosit coletul cu jocul MaCar, a fost tare încântat. Întâi a fost emoția deschiderii coletului, apoi a descoperirii jocului, apoi imbrățișarea oferită jocului , așa cum se vede și în poza de mai jos. Apoi curiozitatea, înțelegerea regulilor și desigur construirea mașini, așa cum ne e aratat pe prospect ( așa cum spune Sebi).

Iata-l pe Sebi cum e în starea de curiozitate, și așteptare în descoperirea jocului.

 

Împreună cu Sebi, descoperim că jocul se potrivește copiilor cu vârstă peste 4 ani, se poate juca de unul singur, așa cum a ales Sebi sau maxim 4 jucatori, iar  cele 35 de cartonașele de joc, ce sunt desenate pe ambele fețe și  reprezintă părțile unei mașin,  se pot combina și astfel copilul crează o noua mașină, iar uimirea, bucuria sunt la extrem.

 

În această poza , Sebi descoperea fiecare cartonaș , încercând  să găsească locul fiecărui cărtonaș pentru a crea cea mai mare mașină văzută vreodată, așa cum el însuși mi-a spus.

Ce ne-a plăcut  la acest joc puzzle este faptul că regulile jocului sunt prezentate în trei limbi: limba română, engleză și germană, și astfel poate fi un cadou potrivit și pentru verișorii lui din Marea Britanie, chiar m-a rugat să comandăm unul și pentru ei, așa de mult îi place jocul.

Dacă aleg să joace în grup, copiii își aleg unul din modele de mașinută pe care doresc să o construiască, iar o rundă de joc se va finaliza în momentul în care unul din jucători va termina construirea mașini. Acordarea punctajului per jucător depinde de alegerea modelului, iar cu cât acesta este mai complicat, cu atât punctajul va fi mai mare.

Acest joc le permite copiilor să descopere care sunt avantajele și dezavantajele unei alegeri, și posibilitatea să câștige sau să piardă, să învețe fair-play-ul și că în orice alegere din viață există și riscuri, așa cum ei pot risca să aleagă un model mai complicat cu riscul de a nu-l termina foarte repede.

,, Mami, trebuie să găsim roțile potrivite pentru această mașina.” , mi-a spus Sebi în timpul jocului. Încercând să îl ajut în construirea jocului, imediat mi-a spus : ,, Mami, nu observi că la această masină sunt necesare roțile mai mici.”.

Iata-l pe Sebi în acțiune potrivind piesele puzzle MaCar

 

 

Mulțumim celor de la Abrakadabra pentru cadoul oferit, iar dacă găsești pe lista ta Moșule jocul MaCar, îl poți comanda accesând acest link:

https://www.abrakadabra.ro/joc-de-imaginatie-si-creativitate-cu-masinute-macar-1466.html

Comanda se face online, telefonic sau prin e-mail( toate detaliile le găsești accesand pagina web a celor de la Abrakadabra), iar cadoul poate fi livrat prin curier sau daca ai timp Moșului îl poți ridica personal de la adresa celor de la Abrakadabra, Strada Poterasi nr. 10 (zona Tineretului).

Mult succes Moșule în găsirea tuturor cadourilor aflate pe lista copilașilor tăi!

You Might Also Like

8 aprilie 2019

Poezie ,, Mamelor de prematuri”

,, Frumosul în viața copiilor noștri” – dar de la bunicul meu matern

,,NU MAI POT”

Poezie pentru femeie – Georgiana Niță

12 Februarie

5 ani – La mulți ani, Paul Sebastian ( Blue)

Scrisoare de la Mos Craciun

Răspunde la comentariu