Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

,, ,,Ce trebuie să-l învăț pe copilul meu ca mâine să fie un copil fericit și de succes” – Proiectul E-Parenting

Dragi mămici minunate, deosebite, irepetabile,

Am plăcerea să vă invit la un workshop coordonat de o persoană dragă mie, omul ce a stat în spatele meu ca și mezină în psihologie, coordonatorul lucrării mele de licență,  coord.Conf.Dr Habil  Georgeta Pănișoara.

Informațiile prezentate în cadrul acestui workshop , ce este gratuit, va conține toate informațiile acumulate ca urmare a cercetării întreprinse de Doamna Pănișoara cu privire la caracteristicile părintelui modern și folosirea tehnologiei în viața această frumoasă și deosebită de părinte.

Workshopul va avea loc  în data de 2 noiembrie 2019 la sediul Facultații de Psihologie și Știintele Educației, Strada Panduri numărul 90( intrarea se poate face și prin strada Ana Davila,numărul 28), în Amfiteatru Zlate, etajul 1, București, începând cu ora 10:30, cu o durată de aproximativ 1:30. Se adresează mămicilor și cadrelor didactice, fiind cuprins în acțiunea Proiectului E-parenting, Provocări actuale, iar profesioniști din acest domeniu trebuie să știe că este un curs de nivel de bază.

Confirmarea participării d-voastră se face accesând pagina de facebook de mai jos, prin mesaj direct la anunț sau  către Coord.Conf.Dr.Habil Georgeta Pănișoara, până la data de 28 octombrie 2019.

Mai jos aveti pagina de facebook cu anuntul evenimentului

https://www.facebook.com/Panisoara.Georgeta/?epa=SEARCH_BOX

You Might Also Like

Eveniment – ,, Istoria la feminin – Femeia ca mamă și educatoare”

Conferință motivațională a femeilor care se iubesc – 29 Iunie 2019

Scrisoare de la Mos Craciun

,, Alăptarea nu este durere”

Conferinta internațională ,, Nasterea Naturala & Arta de A Fi Părinte” – 14-15 iunie 2019 – Brasov

Atelier pictură intuitivă- Alexandra Dumitrescu, Work At Home Moms, Atlanthea

Răspunde la comentariu