Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Conferință motivațională a femeilor care se iubesc – 29 Iunie 2019

,, Mâ iubești?, îl întreabă ea pe el”

 

După multă introspecție și lucru cu mine, aș putea că întrebarea potrivită ar fi ,, Mă iubesc?”. De ce? Pentru că, degeaba ne întrebăm de ce nu suntem iubite, când noi nu facem nimic să ne iubim. Ne întrebăm de ce întâmpinăm dificultăți în relațiile cu ceilalți, de la părinți, soț, copii, colegi de serviciu, șef , etc.

 

Cheia este iubirea de sine, este timpul acordat nouă, răsfătul, cele 5 minute( măcar) ale noastre și lipsa sentimentului de vinovăție pentru această iubire.

 

Dacă voi aveți paharul plin, veți avea de unde să dăruiți, să vă simtiți bine și asta se va vedea imediat în relația cu ceilalți. Vă veți conecta mai facil și mai ușor cu cei dragi, veți avea o rezistența mai ridicată la frustrare.

 

Dar oare ce înseamnă o relație bună cu noi înșine? Ce înseamnă iubire de sine? Oare dacă îmi cumpăr aceea pereche de pantofi dorită, asta e iubire de sine? Care sunt manifestările acesteia?

 

Multe dintre aceste întrebări le veți regăsi și în povestea celor 5 femei ce vă invită la prima Conferință motivațională a Femeilor care se iubesc. Când? 29 iunie 2019 între orele 10-14? Unde? La Commons Lounge, strada Halelor numarul 5, București.

 

Conferința va fi condusă de Bianca Pescaru-  Life coach, Master trainer , ce își dorește alături de invitatele sale să inspire femeile în descoperirea și construirea iubirii de sine și în crearea relațiilor autentice și echilibrate, totul într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

 

Costul evenimentului : 50 ron/persoană.

Rezervarea locului se va face după efectuarea plății în contul
SC CĂLĂTORIA CĂTRE TINE SRL, RO86INGB0000999908034067, deschis la ING Office Tricodava.

P.S : Bianca ne sugerează să nu uităm și cărțile de vizită, ne vor fi utile în pauza de networking , dar și la tombola organizată.

 

Veniți cu inima deschisă fără prejudecăti , va fi ca o dimineață petrecută cu prietenele.

You Might Also Like

Scrisoare de la Mos Craciun

Atelier pictură intuitivă- Alexandra Dumitrescu, Work At Home Moms, Atlanthea

Eveniment – ,, Istoria la feminin – Femeia ca mamă și educatoare”

,, ,,Ce trebuie să-l învăț pe copilul meu ca mâine să fie un copil fericit și de succes” – Proiectul E-Parenting

Conferinta internațională ,, Nasterea Naturala & Arta de A Fi Părinte” – 14-15 iunie 2019 – Brasov

,, Alăptarea nu este durere”

Răspunde la comentariu