Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Eveniment – ,, Istoria la feminin – Femeia ca mamă și educatoare”

Femeia – un cuvânt măreț, o dilemă, istorie, ieri, azi și mâine, cuplu, familie, copil, putere și slăbiciune în același timp, emoție , muză, reper, educație.

 

Un proverb sancrit spune despre ea, femeia, astfel: ,, Femeia este casa, iar casa este baza societății. Așa cum ne construim casa, așa ne construim și țara.”

 

Astăzi avem alte dorințe, nevoi diferite de ale femeilor și mamelor ce ne-au născut, educat și influențat viața într-o măsură sau alta, dar misiunea noastră în societate este aceeași,  educația, fie în rolul principal de mamă, apoi de educatoare, învățătoare, profesoara și chiar și partea feminină în cuplu.

 

Ne dorim schimbare, dar cum se va produce? Noi o realizăm  prin schimbarea noastră, pornind de la fizic la emoțional, de la conștientizarea noastră ca femei și mame analizându-ne prejudecățile, reacțiile și relațiile  disfuncționale, schemele mentale  și tiparele  cu care am fost obișnuite încă de la naștere privind relaționarea în general, în cuplu și cu copilul. La început să privim spre noi, să descoperim ce e de schimbat, de învățat și de educat. Apoi pășim în exterior, le prezentăm și celorlalți schimbarea noastră prin educație, punând fiecare dintre noi o cărămidă sau mai multe la țara în care minunile noastre vor trăi și unii dintre ei vor fi mame.

 

În data de 05 octombrie 2019( sâmbătă), între orele 11:00- 14:30, Asociația Femeilor Universitare din România organizează conferința ,,Istoria la feminin – Femeia ca mamă și educatoare” și ne invită la explorarea educației din prezent din punctul de vedere al rolului de mamă dar și de educatoare.

 

Locația : Muzeul Național al Literaturii Române, Str. Crețulescu, nr.8, București. Intrarea este liberă, dar se face prin confirmare , fie la numarul de telefon: 042.0„.08.17 ori pe e-mail : romaniaafu@gmail.com  până cel târziu 03 octombrie 2019.

 

Mai multe informații legate de Asociația Femeilor Universitare puteți afla accesând website-ul : www.femei-universitare.ro

 

,, Educi o femeie, educi o întreagă generație”

 

You Might Also Like

,, ,,Ce trebuie să-l învăț pe copilul meu ca mâine să fie un copil fericit și de succes” – Proiectul E-Parenting

,, Alăptarea nu este durere”

Conferinta internațională ,, Nasterea Naturala & Arta de A Fi Părinte” – 14-15 iunie 2019 – Brasov

Scrisoare de la Mos Craciun

Conferință motivațională a femeilor care se iubesc – 29 Iunie 2019

Atelier pictură intuitivă- Alexandra Dumitrescu, Work At Home Moms, Atlanthea

Răspunde la comentariu