Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Spectacol – atelier ,,Cântecul greierașului῞, 20 octombrie 2019, Tăpușele

În dimineața zilei sale de naștere, băiețelul meu Sebi vine, mă mângâie pe față și mă întreabă cu o sinceritate și inocență:

,, Mami, cât de mic eram când m-am născut? Mami, din prima zi am mers, am vorbit? Mami, ce făceam când eram bebelus, coloram, scriam?, m-a întrebat pe nerăsuflate Sebi.

Dragul meu, erai micuț ca un pui de pisică, dar aveai un glas, și să fiu sinceră ai plâns cam tare în primele tale clipe de viață. Nu, dragul meu puiuț, nu ai mers sau vorbit din prima zi, bine, ai vorbit , dar în limbajul bebelușilor. Ai ,, vorbit῞ cu zâmbetele tale și strânsul degetului meu sau al tătălui tău. Când erai bebeluș, îți doreai tare mult să stai doar în brațele mele, să mă simți așa cum mă simțeam când erai în burtică. Pe măsură ce ai crescut, ai început să te joci cu mânuțele și piciorușele tale, la 6 luni ai stat prima oara în funduleț și vai cum se vedea lumea iar la 1 an ai mers și cât de mult ți-a plăcut. Râdeai mereu când mergeai cu mine în parc și descopereai locuri de joacă, pietricele, frunze de culori și forme felurite, îți plăcea tare să te dai în leagăn și să legi multe prieteni cu copii de vârsta ta, asemenea tuturor puiuților de animaluțe, chiar asemenea unui greieraș.

Mami, te iubesc mult mult, mi-a spus cu ochișori zâmbind Sebi!῞

Duminică, 20 octombrie 2019, ora 10:00 și 11:30, toți copilași cu vârstă între 1-5 ani, împreună cu părinți lor , sunt așteptați la spectacolul-atelier ,, Cântecul greierașului῞, după cartea scrisă de Eric Carle.

În cadrul spectacolului veți descoperi cum se naște un greieraș din nou, îl veți observa când face primii pași, primele sărituri, pe cine va cunoaște și prin câte peripeții o să treacă. După spectacol, fiecare copilaș va crea împreună cu părinți câte un greieraș.

Cost : 50 lei/copil  (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.

Adresa: Hotel Caro, sala Goga, Bd. Barbu Văcărescu nr. 164 A, sector 2, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com
Telefon: 0747 702 284, 0723 466 013.

You Might Also Like

Update Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea Holistic Center, Ludotech, Work at Home Moms

Spectacol – atelier – ,, Un păianjen tare ocupat” – Duminica 23 Iunie ora 10:30

Spectacole ,, Tăpușele” 15 – 16 iunie

Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea, Ludotech, Work At Home Moms Romania

Spectacol – atelier – ,, Poveștile Pantofăresei”, Sâmbătă 22 iunie 2019, ora 18:00

Spectacol – atelier ,,Peștele curcubeu”

Răspunde la comentariu