Femeie și mamă

Dacă tu ești bine și ceilalți vor fi bine

Update Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea Holistic Center, Ludotech, Work at Home Moms

,,Mami, ai aflat? Ce să aflu, dragul meu? Nu știi?, sâmbătă 05 Octombrie 2019 o sa aibă loc evenimentul   ,, Meserii și meseriași” la  Atlanthea Holistic Center, începând cu ora 10:00 până la ora 17:00 ( Sst, poate îi convingem și ne lăsa mai mult să descoperim tainele meseriilor bunicilor noștri sau poate ale noastre în viitor).

 

Și, mami, am vești bune. Ce vești, dragul meu? Pe lângă invitații anuntați până acum în articolul scris de tine, vor mai fi alături de noi și :

  1. Alina Mihaela Cureleț- Workshop prelucrarea lemnului., Mama și lemnul. Ea ne va iniția în lumea lemnului, ne va învața cum se pregătește, slefuiește, se finisează acesta, totul între orele 11:00-12:00. Prietena noastră îi așteaptă cu mare drag pe copilași cu vârsta între 3-8 ani, însotiți de părinți. Demonstrația va cuprinde următoarele activitati:
    *Găurirea lemnului cu mașina de găurit;
    *Montarea șuruburilor cu șurubelnița electrică și înșurubarea cu șurubelnița manuală pentru evitarea accidentelor;
    *Măsurarea cu ruleta și vopsirea cu cu vopsea pe bază de apă, în diferite culori. Copiii pot picta cu pensule.

Rugămintea către părinți este să anunțe participarea lor pe e-mail: contact@atlanthea.ro, pentru că numărul de participanți este limitat,doar 20.

  1. Workshop- Fotografia – pictură cu lumină – Timp de o oră, Mona Mitarcă- lector universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, Facultatea de Știinte ale Comunicării, pasionată de fotografie și film ne va prezenta colecția sa de aparate foto, va povesti despre primele fotografii, de modul în care oameni au început să captureze lumina reflectată de obiecte și vom descoperi invențiile și tehnologiile ce au la baza imaginea, fie că ne referim la cele optice, electronice, digitale, mecanice. Vom studia și explora diferite aparate foto utilizate în epoci diferite, vom admira fotografiile marilor artiști, vom afla informații noi despre ce presupune meseria de fotograf. Surpriza acestui workshop este: ne vom folosi telefoanele mobile pentru a produce o fotografie ce va semana cu o fotografie veche. Ora : 12:00-12:50. Sunt așteptați copilași cu vârsta peste 4 ani, iar părinți sunt rugați să trimită înscrierile la : contact@atlanthea.ro.

         3.Workshop – Diafilmele – Copiii cu vârsta de la 3 ani în sus sunt invitați de către Ioana Antone de la Școala Mamelor care trăiesc intenționat, să descopere lumea minunată plină de culoare, imagini și povești captivante și mereu actuale a diafilmelor. Ora: 13:00- 13:50. Înscrierile sunt așteptate pe e-mail: contact@atlanthea.ro

 

Sunteți așteptați cu mare drag, cu brațele deschise, plini de curiozitate, cu dorința de explorare și cu multă veselie, să depanăm amintiri cu toți despre meseriile de altadată și să îi ascultați pe maieștri și pe părinți lor creionându-ne prin vorbe copilăria lor.

 

You Might Also Like

Spectacol – atelier ,,Peștele curcubeu”

Spectacol – atelier – ,, Poveștile Pantofăresei”, Sâmbătă 22 iunie 2019, ora 18:00

Spectacole ,, Tăpușele” 15 – 16 iunie

Eveniment ,, Meserii și meseriași”, Atlanthea, Ludotech, Work At Home Moms Romania

Spectacol – atelier ,,Cântecul greierașului῞, 20 octombrie 2019, Tăpușele

Spectacol – atelier – ,, Un păianjen tare ocupat” – Duminica 23 Iunie ora 10:30

Răspunde la comentariu